Hvad er klokken?
Ideer Til Havens Indlæg

Hvad er klokken?

Hvad er klokken?

Det er et spørgsmål, som mange mennesker stiller sig selv hver dag. Det virker som et let spørgsmål at besvare, men sandheden er, at det faktisk ikke er så enkelt.

Der er tre hovedmåder at fortælle tiden: analoge ure, digitale ure og militærtid. Et analogt ur har visere, der bevæger sig rundt i en cirkel og viser, hvad klokken er, ved at pege på forskellige tal på urskiven. Et digitalt ur viser den aktuelle tid med tal på et LCD- eller LED-display. Militærtid starter med midnat og går op til middag (12:00).

Jeg fortalte dig, hvad klokken er

Vi lever i en verden, hvor vi kan få tiden fra vores smartphones, ure og endda mikrobølgeovne. Men hvad med, når du er i et socialt miljø? Når det ikke er passende at tage din telefon frem eller spørge en anden om tiden?

I Told You What Time It Is er et bærbart ur, der fortæller dig, hvad klokken er på et øjeblik med kun et enkelt tryk.

Hvad er forskellen mellem et ur og et ur?

Et ur er et ur, der viser tidspunktet på dagen. Et ur er et instrument til at måle og angive tid.

Ordet "watch" kommer fra hvad er klokken lige nu det gamle engelske ord "wacian", som betyder "at være vågen".

Hvad er klokken i din by?

Der er mange grunde til, at folk har brug for at vide, hvad klokken er i deres by. De skal måske kende tidspunktet for en aftale, eller de rejser måske og vil gerne finde ud af, hvad klokken er, hvor de skal hen.

Det er også vigtigt for folk, der arbejder i forskellige tidszoner. For eksempel skal en person, der bor i New York, men arbejder i Los Angeles, kende tidsforskellen mellem de to byer.

You May Also Like

CVR DK 374 077 39